Foto

Campioana Romaniei da piept cu "Gigantii din Antwerp"

Al doilea meci din grupele EuroChallenge Cup pentru U-Mobitelco BT Cluj-Napoca va avea loc astazi pe pamant belgian, cu incepere de la ora 21:00, impotriva echipei Antwerp Giants. Dupa ce in runda inaugurala, clujenii lui Marcel Tenter au cedat in extremis in fata lui Elan Chalon, cu scorul 85-81, Silvasan si compania isi doresc sa isi vanda scump pielea si sa aiba o evolutie meritorie in Europa. De altfel, si adversarii din Belgia sunt in cautarea succesului in cupele europene, dupa infrangerea cu  76-72, din fata rusilor de la  Enisey, de saptamana trecuta.

Remember
In sezonul trecut din EuroChallenge Cup, gruparea Antwerp Giants a evoluat in aceeasi grupa cu echipa CSA Steaua Turabo Bucuresti, ros-albastrii reusind sa castige meciul de pe teren propriu cu 80-75. In runda a cincea, cand militarii pregatiti la acea vreme de Niksa Bavcevic aveau nevoie de o victorie pentru a se califica mai departe, Antwerp s-a impus pe teren propriu cu scorul 78-65 si a sfaramat visul romanilor de a evolua in fazele superioare ale competitiei.

Bryan Hopkins accidentat
Unul dintre cei mai buni jucatori ai belgienilor, Bryan Hopkins, nu va evolua in aceasta seara din cauza unei accidentari. In sezonul trecut fundasul ofensiv al belgienilor a evoluat in noua partide in EuroChallenge, avand o medie de 17.4 puncte pe meci si 34.1 minute pe meci.

Grupa de foc


In afara gruparii belgiene, U-Mobitelco BT Cluj Napoca se mai lupta in Grupa E cu Enisey Krasnoyarsk (Rusia) si Elan Chalon (Franta), echipa pregatita de Marcel Tenter avand un program infernal in prima faza a EuroChallenge. Dar iata si programul complet din Grupa E:
 
08.11.2011 U-Mobitelco BT Cluj vs. Elan Chalon 81-85
15.11.2011 Antwerp Giants vs. U-Mobitelco BT Cluj
22.11.2011 BC Enisey Krasnoyarsk vs. U-Mobitelco BT Cluj
29.11.2011 Elan Chalon vs. U-Mobitelco BT Cluj
06.12.2011 U-Mobitelco BT Cluj vs. Antwerp Giants
13.12.2011 U-Mobitelco BT Cluj vs. BC Enisey Krasnoyarsk

Parteneri